Når Veka i Volda blir arrangert for 33. gang, vil styret gjøre noe nytt og ønsker å få unge, lovende artister mellom 16-25 år, opp og fram. VEKA18 vil derfor satse på veka-stipendet. Stipendet vil gi et band eller en artist muligheten til å stå på scenen foran en fullsatt sal under Veka i Volda 2018: 14.-24. februar 2018. “Det er viktig å utstråle lidenskap og stolthet og samtidig kunne engasjere publikum i fremførelsen, dog trengs det ikke å være pop, det kan like gjerne være en rolig ballade som rock”. forteller Steffen Andersen, leder av Veka 2018.

Konkurransen vil bli holdt i Volda torsdag 14. september 2017. Du kan delta ved å send inn film, lydklipp, Soundcloud, YouTube-link eller liknende til booking@rokken.no innen 11. august 2017. Juryen vil bestå av Åge Staurset, Ingelin Storstein Hole, Kristina Juul Jørgensen, pluss en hemmelig gjest.

 

“Vi vil se etter et band eller en artist som viser selvstendighet, dyktighet både musikalsk og i formidling. Vi vil også se etter et band eller en artist som kan bidra til å gjøre festivalen enda mer variert og samtidig være prikken over i'en i programmet vårt for veka 2018. Det er viktig for oss å få unge, lovende artister opp og fram - og dette er en unik mulighet!" sier Ingelin Storstein Hole og Kristina Juul Jørgensen som skal være en del av juryen.