Når? Fredag 22. oktober

Oppvokst med mikk i hånda, har AVGVSTVS alltid hatt en drøm om å leve av musikk og stå på de største scenene. På skolen var det forfatteryrket som virket mest naturlig, ettersom han var 6'er elev i norsk og elsket å skrive tekster. Han fant fort ut at det var kortere og mer poetiske tekster som ble gjort ferdig – og det var slik han skrev sin første låt «Pilot» i 2017.

Ullerngutten kan kjennetegnes med et melankolsk trap-lydbilde som flott anfører en markant flow og stilsikre fortellinger om Oslo's verste vestkant. Dette gjøres uten å på noe tidspunkt dementere, se ned på eller benekte tematikken og hans del i dette. Det er tidsriktig, kvalitetssterkt og best av alt veldig «keegt». Med klassikere som «For All Tid» og «Aprikos» - fortsetter porteføljen å vokse med kvalitetslåter i flere sjangere, og han har bidratt til en ny bølge av unge musikere på vestkanten som ønsker å følge i hans fotspor.

I slutten av 2020 slapp han sitt største solo prosjekt «Ta Det Pent». Med over 10 millioner streams på Spotify, flere listinger på NRK P3 og portrett i Dagens Næringsliv «D2» magasin, har AVGVSTVS tatt store steg mot å bli en respektert artist i musikkbransjen.

HØR AVGVSTVS HER: https://open.spotify.com/artist/1DegXvs6WLntmyIMrPhaFr?fbclid=IwAR31EqsKogWffTqYR9L-o6FLHfs5D3T3WZLxLcpXJ8azLhFLj5mhykmUx7Q 

Billetter finner du her: https://tikkio.com/tickets/25535-bygdesus-2021