Helt siden Pasha ble Ukas Urørt for 2 år siden har den iransk-norske rapperen hatt internasjonale øynene rettet mot seg. Han markerte seg raskt som en favoritt i ekstremsportverden med opptredener på XGAMES to år på rad, eksponering via millionkanalen The Ride Channel og støtte fra personligheter som Ståle Sandbech og Olav Stubberud. Med sin karakteristiske «’fro» og fengende 90-tallsinspirerte flow ble han raskt en snakkis i Oslos hip hop miljø, der han ble en umiddelbar favoritt på klubbscenen via undergrunnsfester og supportjobber for navn som DJ Premierog Onyx.

To år senere blir Pasha omtalt i internasjonale medier som NME og Highsnobiety samtidig som han har en av de mest spilte låtene på NRK P3, fyller konsertlokaler som Parkteatret på egenhånd i tillegg til å få toppkarakter ved opptredner på Slottsfjell, Skral, Øyafestivalen, by:larm, Vill Vill Vest og Trondheim Calling.

I dag har Pasha blitt et synonym for fest, god stemning og eksplosivitet. Nå er Pasha klar med album. «PARK.» er en hyllest til veien han har gått og skal fortsette videre. Fra små klubbscener til store festivaler har Pashas karismatiske opptredner imponert publikum og anmeldere, og løftet han videre. Denne energien har han dratt med i albumet; alt fra intense klubbangere som «Prettyboi Bounce», «Blaze» og «P.Y.G.» til de tilbakelente låtene «Woods» og «Delorean» representerer dynamikken i Pasha sine konserter så vel som variasjonen i albumet. Med liveklipp i flere låtene og skits satt sammen av opptak fra headliner-konserten på Parkteatret gir Pasha lytterne en smakebit av den imøtekommende atmosfæren Pasha disker opp i liveformat.

Med gjestopptredner fra RebMoe, Soul Gem, Henrik The Artist og Jimi Somewhere har Pasha hentet inn et spennende knippe up and comere for å sette sitt preg på «PARK.», hvorvidt flere har gjestet Pasha sine opptredner. Det dukker også opp flere kjente navn på produsentsiden, der det dukker opp navn som Grammy nominerte Coucheron, Ketil Jansen som drar i spakene hos Lemaitre, Henrik The Artist fra Rytmeklubben, undergrunnsartisten Jerry Folk, Norges go-to-guy på urban musikk JNS og nøkkelprodusentene bak Bergens florerende popscene; Odd Martin Skålnesog Askjell Solstrand.

Pasha spiller på Storsalscena ved midnatt, fredag 14.09