Info om sjenking, aldersgrense og generelle regler på Studenthuset Rokken:

Som arrangør bruker vi betydelige ressurser på sikkerhetstiltak og vi samarbeider tett med profesjonelle aktører fra Politiet og vektere. Av sikkerhetsmessige årsaker er nedre aldersgrense satt til 18 år på kveldsarrangementene på Studenthuset Rokken. Det er viktig at besøkende tar med gyldig legitimasjon og vi presiserer at enhver forfalskning av legitimasjon vil bli politianmeldt. 
Det blir solgt medlemskort på Studenthuset Rokken. Ved kjøp av billetter med medlemsrabatt må det fremvises gyldig medlemskort sammen med legitimasjon i døra.

All servering av alkoholholdig drikke er regulert av Alkoholloven. Egne vakter vil passe på at dette overholdes og ved eventuelle brudd vil vedkommende få klippet inngangsbånd og bli bortvist fra området umiddelbart. Kjøp og salg av narkotiske stoffer vil også medføre at festivalbånd klippes og vedkommende bortvises.

Vi ønsker deg velkommen til VEKA 2023 og anbefaler alle besøkende til å ta hensyn til hverandre og ikke nøle med å ta kontakt med oss i styret eller de på jobb, hvis det skulle være noe i løpet av kvelden.