Hvordan vil du introdusere deg selv?

Mitt navn er Philip Emilio, jeg er en norskspråklig R&B artist og er aktuell med mitt første album Iris. Håper du liker det.

 

Beskriv musikken din og hvordan du lager den.

Musikken min er påvirket av hva jeg selv ønsker å høre på. Jeg prøve å lage sanger jeg savner så godt jeg kan. Det er R&B hovedsakelig med innspill fra hva enn sjanger jeg er into for øyeblikket.

 

Som regel så lager jeg alt i studio med produsent. Jeg liker å lage ting fra bunn. Starter med beaten og melodi. Jeg avslutter med å lage teksten.

 

Lag en drømmekonsert hvor, hvem og hvordan?

Idag er alt veldig tilgjengelig, så det måtte ha vært en teknologi som gjør at vi kunne besøkt konserter som har vært før i tiden vi ikke fikk oppleve. VR briller eller tidsmaskin av noe slag. Dra på «Woodstock» eller «Up In Smoke Tour» f.eks.

 

Hva vil publikum sitte igjen med etter konserten?

Jeg kan ikke snakke for andre. Men hvis du mener drømmekonserten så var det sikkert helt mindblowing erfaring tror du ikke? Det viktigste er at folk er glad og har blitt inspirert.

 

 

Hva skjer fremover?

Jeg kan ikke spå fremtiden. Men jeg har planlagt å spille fler konserter (blant annet Albumet mitt) og lage mer musikk, spre kjærlighet og ha det gøy mens jeg gjør det.