NY DATO!
Torsdag 20 mai kommer DATAROCK til Rokken!!!


Joggedresser, dansbare hits, energiske lives how og god stemning? Ikke rart at DATAROCK fra Bergen har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder! Det blir garantert fest rundt i landet når bandet omsider drar ut på miniturné «in real life»!

«Volda er jo nærmest mitt andre hjem etter å ha vært gift med voldingen Kristin helt siden DATAROCK debuterte - så på Rokken har vi hatt det utrolig gøy før! Et sykt bra konsertsted vi gleder oss stort til å komme tilbake til "in real life", og et godt plaster på såret etter at konserten vår på X2 Festivalen i fjor ble kansellert i siste liten pga. korona-lockdown. Deilig at ting åpner opp igjen!» - Fredrik Saroea

Billettsalget starter mandag 8 mars klokken 10.00!:
https://tikkio.com/tickets/21783-datarock-rokken

Dørene åpner 19.00
Konsertstart 20.00
CC: 156 ,- / 208 ,-
ID: 18+

DATAROCK er frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger både her hjemme og ute i den store verden. Deres helt unike form for elektropop har sørget for en global fanskare, og bandets låter har blitt brukt i reklamer for Coca-Cola, Apple,Google, Microsoft og Samsung, i dataspill som FIFA og The Sims, samt TV-serier som Vampire Diaries og Workaholics.

DATAROCK må regnes som et av Norges mest internasjonalt anerkjente band med 1000 konserter på alt fra Coachella til Roskilde i 36 land bak seg.
Etter fjorårets to kritikerroste nye singler er DATAROCK igjen aktuell med den energisk party-låten «Video Store».

"Disco-punken fra 80-tallet vender tilbake, med hjelp fra DATAROCK og Chemical Brothers produsenten Steve Dub." - disharmoni.no

"DATAROCK holder koken, til tross for pandemier og endrede spilleregler." - ballade.no

"The track is DATAROCK genius – addictive and hypnotic." - mxdwn.com

Så nå legger bandet ut på en sin første miniturné siden 2019 med nytt materiale i bagasjen - men de har ikke glemt fjorårets 15-årsjubileum for debuten, så det blir garantert både «Fa Fa Fa» og «Computer Camp Love» live når bandet spiller opp in real life!