Fredag 28.mai kommer Verdensrommet til Rokken!! <3 Dagen etter at Norge stengte ned pga Covid-19 slapp Verdensrommet andreplaten “Allting Tar Slutt” via Bergenslabelet Eget Selskap. Nå tar bandet endelig albumet ut på veien i live-format! Live består Verdensrommet av Andreas Høvset (vokal) og Vetle Junker (synth) med sin mangeårige trommis Lars Berntsen, og det nye livemedlemtilskuddet Even Kjelby på bass.
 
ID: 18+
CC: 150 / 200,-

 
Dørene åpner: 19.00
Konsertstart: 20.00

Billettsalget starter onsdag 10.00:
https://tikkio.com/tickets/22321-verdensrommet-rokken
 
Albumet har blitt godt mottatt av både publikum og anmeldere, med terningkast 5 av både BT, Stavanger Aftenblad og Klassekampen. Sistnevnte omtalte det som “en mektig og massiv lytteopplevelse” mens Anna Nor Sørensen i P3 skrev “det er bare å trykke på play og aldri se seg tilbake”.
 
Om “Allting tar slutt”:
Musikalsk sett befinner ‘Allting tar slutt’ seg et sted mellom indie, hip hop og mer jazz-inspirert musikk. Platen åpner med ‘Ingenting for meg’ og ‘Som jeg er’, to catchy og mer pop-inspirerte låter, men det tar ikke lang tid før man er inne i ‘8. november’, en synth-inspirert saksofon-jam, som nikker til tidlige Mount Kimbie-utgivelser. Etter hvert får man høre ‘Alene’, og Høvset som synger ‘oppe i en leilighet du ikke tør se ned i fra’ og ‘vannet som bølger seg, og følger etter meg’, som er fine bilder på det eksistensielle i tekstuniverset. Man tas videre inn i ‘Alltid med’ og singelen ‘Om jeg dør’, før platen avsluttes med ‘Aldri gjøre feil’ - en låt som med sin veldige billedlighet og ærlighet på mange måter oppsummerer ‘Allting tar slutt’.
 
Det er tydelig at eksperimentering med lydbilder, teksturer og formater står sentralt for bandet - og akkurat dette beskriver på en måte bandet - et sted der det er lov å leke med uttrykk.
 
Hør ‘Allting tar slutt’ her: https://bit.ly/2SJAVfm