Å oppleve Whammyboy live er en opplevelse vi unner ALLE. Det psykedeliske lydbildet, sammensmeltningen av synthbasert EDM og sjuke musikalske ferdigheter på gitaren, skaper en kanonstemning som er til å ta og føle på. Med live-opptredener like quirky, fengende og sprudlende som musikken hans er, er det bare å glede seg!

Etter å ha gitt ut singlene "Ocean", "Heart" og "Goosebumps" til stor anerkjennelse i Norge, har Whammyboy også gjort seg bemerket i Storbritannia med tre konserter så langt. Singelen "Heart" har også blitt spilt flere ganger på Jack Saunders' BBC Radio 1 Future Artists-show og er valgt ut som NEXT WAVE Artist på samme program, med «Chop It.»

«Ocean» er et nydelig stykke space-pop som vekker tusen følelser i meg. Ikke bare er det dansbart og catchy som fy, men den drømmende melodien og teksten treffer meg hardt. Her har Whammyboy åpenbart lagt en liten del av seg selv i låta og det skinner gjennom. Hvis det her ikke får deg til å føle noe som helst, vet jeg ikke hva som skal til.” - NRK P3

Med opptredener på Piknik i Parken, Pstereo og Reeperbahn Festivals i år - i tillegg til den planlagte EU- og Norges-turnéen - vil Whammyboy bringe sin elektriske og ekstatiske liveopptreden til mange flere!

Billetter i salg nå

Medlem: 200,-
Ikke-medlem: 250,-

Dørene åpner 21:00
Konsertstart 23:00
18 års aldersgrense