Ketil Jansen og Ulrik Denizou utgjør den norske den norske indie elektro-duoen har stått på scener over hele verden, blant annet Coachella. Om to uker kommer gutta tilbake til Rokken.

Tekst: Linnea Vasstrand Nordås 

På turnedatolista deres står Volda mellom en rekke norske og amerikanske storbyer, hvordan har det seg at dere kommer til Volda for å spille konsert? 

​​Det er alltid gøy å komme til Volda, det er et veldig bra sted å spille. Har hatt konsert der to ganger tidligere og det har vært sykt bra liv. Det virker som det er godt konsert og studentmiljø. Vi har alltid hatt masse venner som studerer der så vi møter på noen kjente fjes. 

Dere sier dere har venner som studerer i Volda, hva slags inntrykk har dere fått av studentbygda? 

Jeg gikk selv på videregående i Lillehammer og har alltid vært veldig fan av mindre steder. Det er ikke så stort miljø som er veldig gøy, da blir man godt kjent med de man studerer sammen med. 

Hva er det beste med å være på turne? 

Vennskapene man danner med de man er på turne med. Vi var nettopp på turne med Dagny og hele gjengen hennes. Det var kjempehyggelig og vi ble gode venner. 

Når dere reiser fra by til by, hva går dødtiden til?

Det er ikke så mye dødtid som man skulle tro. Det lille man har av dødtid brukes enten på å finne et digg sted å spise eller å prøve å ta igjen søvn. Det blir fort hektisk på turne, så man hviler der man har tid. 

Å ikke få nok søvn er vel noe mange studenter også kan kjenne seg igjen i, har dere noen gode tips til hvordan man kan sovne fort når man skal ta igjen søvn?

Jeg ser på serier på ipaden til jeg sovner, sier Ulrik. 

Jeg hører mye på podkast, det er nesten som å ligge å høre på natta historie, sier Ketil.

Hva slags serie eller podkast ser eller hører dere på?

Når jeg skal sove ser jeg på noe jeg har sett mange ganger før. Da kan jeg lukke øynene og bare høre på dialogen og huske akkurat hva som skjer. Det gjør jeg for eksempel med «The office». 

Når det kommer til podkast har jeg hørt mye på «99 Precent invisible» i det siste. Det finnes utrolig mange bra podkaster, så jeg oppdager nye hele tiden. 

Hva er det viktigste å ha med seg når man drar på turne?

Masse bærbare ladere, viktig med batteri. 

Hva er det merkeligste dere tar med dere i kofferten?

Jeg husker jeg åpnet en keyboard kasse en gang også lå det en bh oppi. Det er nok det merkeligste jeg har funnet i bagasjen vår.