Foto: Jonas Been Henriksen
Tekst: Håvard Bjørnerem

Vi begynner med en liten rapid fem runde, for å få opp stemninga litt!

Favorittlåt?
Chicago - «You’re the Inspiration»

Favorittmat?
Acai Bowl

Favorittserie?
Orange is the New Black, begynte å se det her om dagen, men er hekta ved første blikk!

Største «starstruck» moment?
Når jeg bodde på Frogner, skulle jeg bare til naboen over gangen og låne en saks, så var det Minken Fosheim som åpna døra. Jeg har jo møtt mange store artister, men de fra barndommen, jeg trodde jeg skulle dø!

Byen eller hjemmefest?
Hjemmefest, jeg er aldri på byen.

Du har jo vært i Volda før, har du noen minner fra sist?
Det er sykt bra sted å spille på og veldig bra publikum, alle som er med meg, til og med bussjåføren sier at de syns det er dødsbra i Volda!

Så da satser du på at det blir enda bedre i dag?
Jeg håper det!

Du er jo en stemningsmaskin! Hvilken låt er morsomst å spille live?
Det er veldig forskjellig, for det er så mange låter som er morsom å spille på forskjellige måter. Det er jo selvfølgelig morsomt å spille «Arigato», for det er jo sangen alle kjenner til, men en av mine personlige favoritter å fremføre er sangen «Selfish».

Julie, ta på guru-hatten. Har du noen tips til de nye studentene?
Være sosial, prøve å være så åpen som mulig, knytte mange nye kjennskap og ikke glemme studiene! Blir det for mye festing, kan det gå i glemmeboken!

Hva er det kuleste du har sett på turne? På scenen eller av scenen.
Det er også sykt forskjellig, for det er kule ting å se overalt egentlig, men noen ting som var veldig eksotisk for meg var rein på backstage i Finnmark og alle de kule menneskene som hadde kledd seg ut i Tokyo!

Hva er det kuleste du har på rideren din?
Jeg har ikke så mye kult på rideren min. Eller jo, jeg har flaxlodd da. Eller, det skal jo egentlig være kult, men det er egentlig ganske dritt, jeg vinner jo aldri mer enn 25 kroner. Det meste jeg noen gang har vunnet er 250 kroner, men jeg skraper og skraper og vinner aldri noe mer. Om jeg spiller tre gigs på en uke skraper jeg 30 flaxlodd, men jeg finner aldri den millionen! Klarer noen egentlig å finne den millionen?

Om du kunne ha bestemt akkurat hvordan publikum skulle vært i kveld, hvordan hadde rokken sett ut?
Jeg er jo her for å gi noe til publikum, så jeg håper egentlig bare at de koser seg og deler gleden med musikken med meg og alle andre!