Med hiter som «Paper thin», «Running out» og «Hurts so Good» har Astrid Smeplass opparbeidet seg en voksende fanskare i Norge og internasjonalt. Mandag ettermiddag ble det klart at artisten kommer til Rokken 23. november.

20-åringen fra Rennebu begynte med musikk i svært ung alder. Hun deltok i Idol i 2013 – og året etter ga hun ut sin første singel, «2AM». Siden den gang er hun blitt en av Norges største artister, med over 8 millioner månedlige lyttere på Spotify. På få år har Astrid S blitt et husstandsnavn over hele Norge og Europa. Den nå 20-årige sangeren/låtskriveren feiret enestående suksess og anerkjennelse med sin debut EP Astrid S, som inkluderte hennes mest populære singel, med "Hurts So Good." 

«Astrid S har nettopp gjennomført en utsolgt turne i New York, Los Angeles og London, og singelen Breathe er streamet hele 23 millioner ganger på Spotify alene og er en av låtene selveste Elton John plukket ut som sin ukefavoritt på Beats 1 og den ble Ukas låt på BBC Radio 1. Videoen nærmer seg 2 millioner visninger på YouTube og VEVO.

30. juni slipper Astrid S EP-en Party´s Over, samme tittel som kommende turné.

*Billettsalget starter 9. juni kl 10.00 på Tikkio. CC: 250/300,-