Foto: Jonas Been Henriksen
Tekst: Sunniva Agnete TrøenBygd eller by?
Det er så vanskelig, alt for tidlig på morgenen å spørre om sånn. Eller egentlig ikke, klokken er jo over ett. Jeg er jo sånn at jeg må ha litt av begge deler for å fungere. Kan jeg svare begge deler? Jeg blir gæren hvis jeg bor for lenge på bygda for da skjer det ingenting, men hvis jeg bor for lenge i byen blir jeg klin gæren da også for da skjer det alt for mye. Det er en sånn der yin og yang-situasjon.

Ribbe eller pinnekjøtt?
Helt klart ribbe. Folk som spiser pinnekjøtt er sjuke i huet. Det er jo bare salt. Sånn der råttent sauekjøtt som er heilt ute. Jeg burde kanskje ikke si det er her oppe på Vestlandet, men hva er galt med dere?

The Julekalender eller Jul i Skomakergata?
Jul i Skomakergata kanskje, bare fordi jeg er litt sucker for sånn romantisk julestemning. Men jeg er veldig glad i The Julekalender altså.

Favorittmerch?
Dette blir skamløs selvpromotering. Vi har trykt opp nye Som om himmelen revna-gensere nå, og de er jo jævla flotte. Det er favoritten.

Bytur eller hjemmefest?
Det må bli hjemmefest. En god hjemmefest er jo alltid å foretrekke, selv om det kan være veldig moro på byen også altså. Men der er det så jævla mye mas, og så mange idioter som ikke er som meg.

Vorspiel eller nachspiel?
Vorspiel. Absolutt. Jeg foretrekker heller å gå hjem med noen og sovne i lag, enn å drive å trekke det ut i nattestimene.

Lindmo eller Nytt på Nytt?
Nytt på Nytt, fordi det er så hyggelig. Punktum.

Lars Vaular eller Sondre Justad?
Å, det er jo slemt da. Jeg kjenner jo begge to. Med all respekt å melde for Sondre, som jeg syns er en skikkelig hyggelig fyr, så blir det vel Lars siden vi har gjort litt greier sammen. Men jeg vil understreke at Sondre er en bra type.

Høyhalser eller college?
Oi, nå stiller du ganske gode spørsmål. Det handler jo om snittet ikke sant. Men det er klart at hvis det er en fin collegegenser, så må det bli det. Som sagt avhenger det selvfølgelig på snittet, en høyhalser kan jo være helt killer det også.

Favorittvideo?
Du, vet du hva? Det finnes en veldig rar sånn minidokumentar til en låt som heter 23. desember, som jeg gav ut for mange mange år siden, eller tre år siden, da jeg var ung. Den synes jeg er ganske flott, har en sånn fin nerve. Men den er jævlig merkelig da, heile greia.

 

Dørene åpner kl.20:00, konsertstart kl.22:00.