Hva er dine forventninger til Fadderveka og hva kan publikum forvente seg i kveld?

- Jeg forventer kok, det er det det pleier å være er det ikke? Nye folk og andre som har vært her en stund og de vet hvordan de skal feste. Vi har jo vært her tidligere. Vi var her i forbindelse med X2 Festivalen i fjor og det var helt vilt så jeg håper at vi kan ta det opp et nivå i år. Jeg gleder meg veldig. Gjenger her kan forvente seg et helsikes show. Vi har nye låter på settet, og ja, det blir rett og slett en liten premiere på en kommende singel.


Hva skal du ha på den i kveld?
- Et lekkert antrekk laget av beads. Det er inspirert av frekkheten til Tina Turner og Lil Kim. Det er ganske vanskelig å gå med, jeg er alltid redd for at det skal gå i stykker. Du vet Tina Turner hun har det antrekket med sånne rysjer! Jeg har en sånn bare min er laget med små perler, afrikanske, som man vanligvis lager smykker av.

Hva er det mest spesielle du har på rideren din?
- Det er vel postkort som jeg må sende hjem til mor og bestemor fra vær by vi besøker

Hva er ditt beste dansemove?
- Ja si det, kan ikke si twerke men, det er faktisk guara guara. Det er afrikansk da.

Favoritt-artist akkurt nå
- H.E.R - Having Everything Revealed. En veldig flink R&B-sangerinne, fremtiden av R&B i USA og til de grader en stor inspirasjon

Beste måltid?
- Mammas. Ja si det. Moamba. Det er en afrikaskt-angolansk gryterett.


Hva er ditt forhold til Volda?
- Jeg har vært her med mitt eget prosjekt og med Fagernes Yacht Club i Fadderveka 2015, så jeg føler nesten det er mitt andre hjem om man kan si det. Eller tredje da siden jeg er fra Portugal og bor i Bergen.

Hva er ditt beste tips til de nye studentene?
- Ta ting med ro, få oversikt og ikke utsett ting til siste liten.