Tekst: Sunniva Agnete Trøen. Foto: Mats Bakken

Hvilke forventninger har du til Bygdesus? Og hva kan publikum forvente av deg?

Jeg gleder meg veldig til å spille i Volda, og jeg har egentlig ingen forventninger. Hva det er vet jeg ikke helt enda, men jeg ser for meg at det kommer mange studenter og at det blir god stemning. Publikum kan forvente seg masse kul musikk og et artig show!

Hva vet du om Volda?

Jeg var i Mexico for et par år siden, på sånn Gateway College, og da studerte jeg sammen med fire-fem stykker fra Volda. Det er på en måte det jeg vet. Også har jeg fått med meg at Ørsta ligger rett ved siden av og at dere er litt sånn fiender.

Hva er det kuleste du har på raideren?

Jeg liker å være snill med arrangørene, så jeg har ikke sånn syke ting. Men jeg har en flaske champagne da.

Hva er greia med at alle låttitlene dine er spørsmål?

Jeg lurer på mye da, og så kommer det kanskje noen svar nå ganske snart. Men jeg syns det er bra å stille spørsmål, og da er det greit å spørre ut i verden.

Hvor fett er det å ha introlåten til “Bloggerne” og “Ja, vi elsker camping”? Hvordan gikk det for seg?

Helt sykt fett! Kunne aldri drømt om noe sånt. Men nå er det virkelig og jeg må bare leve med det. Jeg vet egentlig ikke hvordan det ble sånn, det bare skjedde. Jeg har jo masse flinke folk jeg jobber med, så da er det jo noen som har gjort en god jobb da.

Du studerer jo juss, er det noe du vil falle tilbake på senere?

Akkurat nå synes jeg det jeg driver med er veldig artig, så jeg tenker på en måte at jeg skal gjøre meg ferdig nå og så får vi se hva som skjer. Jeg orker ikke planlegge nå, for det er jævlig vanskelig. 

Hva skjer i tida fremover?

Nå kommer det en helt syk singel. Den er skikkelig kul og veldig annerledes. Jeg tror den kommer til å slå veldig godt an, så det blir artig. Så det blir det også mange flere låter som skal komme ut nå, så det blir veldig spennende.