Tekst: Sunniva Agnete Trøen
​Foto: Jonas Been Henriksen
 

Bygd eller by?
By! Egentlig bare fordi jeg ikke har opplevd bygd ordentlig enda. Og så er jeg veldig glad i å bo i byen. Selv om ikke Bergen er verdens navle, er det bedre enn ingenting. Men i det siste har jeg vært en del i Nord-Norge og kjørt rundt, og jeg tror definitivt Bygde-Norge har begynt å vokse på meg. Likevel holder jeg meg til Bergen foreløpig.

Vorspiel eller nachspiel?
Nachspiel. Selv om nachspiel er så sykt enten eller. Enten så er det sånn at alle bare ligger og sover, og det er dritdårlig stemning. Eller så er det liksom diskolys og alle høre på Skrillex og knekker senger. Men jeg tar sjansen og går for nachspiel.

Pizza med eller uten ananas?
Uten. Herregud, det er jo en selvfølge. Folk som spiser pizza med ananas burde fått dødsstraff. Nei, det var kanskje litt mye. Jeg har alltid vært imot det, men i det siste har jeg prøvd å være litt mer åpen til ananas på ting generelt egentlig. Men jeg holder fremdeles et lite øye til pizza uten.

Kollektiv eller kjellerleilighet?
Kollektiv. Det er drithyggelig. Jeg har egentlig ingen dårlige opplevelser med kollektiv.

Utested eller hjemmefest?
Hjemmefest. Det er sykt deilig å føle seg sytten år gammel igjen, og bare stjele litt drikke fra foreldrene til de som bor der eller tømme whiskey-skapet som er gjemt under sengen til en eller annen kis.

Står du helt fremme eller helt bak på konsert?
Det spørs veldig hvilken konsert det er snakk om. Hvis det er en konsert som jeg bare har lyst å følge med og kose meg på pleier jeg å stå i nærheten av lydmannen, for der pleier det jo å være best lyd. Men hvis jeg har drukket litt mye, og har lyst til å danse, stiller jeg meg helt fremme.

Paris eller Berlin?
Fucking hell, det er faktisk helt umulig. Jeg elsker Berlin, men kjæresten min har akkurat flyttet til Paris, så da må jeg nesten si Paris bare for å holde henne fornøyd.

Mr. Big eller Aidan?
Aidan, for han er er en mye bedre fyr generelt. Men Mr. Big er mye mer interessant, så jeg visste egentlig ikke helt hva jeg skulle velge. Jeg svarte hvertfall ganske kontant Aidan, fordi han er jævlig hyggelig og bygger møbler.

Netflix eller HBO?
Netflix, selv om Sex & the City ligger på HBO da.

Bjarte Tjøstheim eller Bjarte Hjelmeland?
Bjarte Hjelmeland, han er en godgutt. Dritbra fyr. Og Bergenser. Og Bjarte. Vi har for mye til felles til at jeg kan si noe annet.