ARTISTSLIPP: brenn.

brenn. er duoen som skal redde rocken fra å falle utenfor popkulturens søkelys i årene fremover. Alt ved brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanser i helt andre musikalske leire.

Dette har naturligvis ikke gått upåaktet hen, og i 2018 introduserte brenn. seg som et friskt pust med enestående anmeldelser uansett hvor i Norge de befant seg, «Årets Urørt»-nominasjon og fire singler som alle ble godt mottatt av både fans og tastemakere her til lands –faktisk var brenn. sine låter de mest spilte på P3 av de tre Urørt-nominerte.

De har sluppet seks singler hittil i karrieren. I siste kvartal av 2018 og begynnelsen av 2019 har Edvard og Rémy vært i studio, og ryktene sier at man kan vente seg mye, ny musikk fra brenn. dette året. «Du og Jeg», årets første singel, kom i februar og var blant annet ukas låt på P3.

brenn. sin spennende reise har så vidt startet, og 2019 ser ut til å være et år som virkelig setter duoen på kartet, både nasjonalt og internasjonalt. brenn. har lagt bak seg en omfattende festivalsommer, inkl. Roskilde og Øya, med jublende begeistring fra publikum og knallgode kritikker fra media.

Utover dett har de tidligere turnert med Honningbarna og Pom Poko, samt varmet opp for Oslo Ess og The Dogs. Live har duoen med seg fullt band, og kan sammenlignes med nasjonale og internasjonale artister som FIDLAR, Mac Demarco og Death By Unga Bunga, der humor og spontanitet står sentralt i deres konsertfilosofi.

 

Lytt til gutta her: https://open.spotify.com/artist/0XejwxfiEfCuurSobstrRW…

«en oppvisning i hvordan man gjør ren sceneenergi»
- Vill Vill Vest

«lyden av 2018»
- Trondheim Calling

«Disse kara ville ikke bare spille musikk for oss, de ville lage et fuckings show!»
- Unikum