ARTISTSLIPP: LOUAM

Artisten og låtskriveren fra Oslo skriver om kjærlighetens forskjellige stadier på debutalbumet som hun slapp 14.februar. Fra å være en tenåring med få bekymringer, til å plutselig være i tjueårene, danner bakteppet for reisen Louam tar lytteren med på i debutalbumet “Wreckless Love”. R&B-artisten og låtskriveren fra Oslo har laget et album med sterke og ærlige låter om kjærlighet og forelskelse i ulike former og faser - håpløshet, lykke og knuste hjerter.

Louam tar også et oppgjør med upålitelige og ubesluttsomme gutter som plutselig befinner seg i ens liv. Gutter man faller for og blir oppslukt av, men som ikke respekterer tid man har og distraherer og forstyrrer ens gode vibe. Nostalgiske minner om tette vennskap i tenårene på tidlig 2000-tallet, beskriver Louam lekent i låten “Mary J. Blige”. Det er både en homage til en periode i Louams liv og til en artist som er en av flere viktige stemmer for et livs-soundtrack fra denne tiden. Hjemmefester med vennegjengen til langt ut på natt, sene sommerkvelder og ingen bekymringer.


Lytt til LOUAM her:
https://open.spotify.com/search/LOUAM

“Wreckless Love” er sentrert rundt kjærligheten og forskjellige livsstadier. Fra bekymringsfrie tenår til ung voksen som kjemper med det å leve på autopilot kontra å leve uten noe sikkerhetsnett. Fra de tidlige stadiene av et nytt forhold til bittersøt hjertesorg. Louam

Billetter finner du her :
https://tikkio.com/tickets/10840-bygdesus-2019