22. oktober får vi besøk frå et av dei mest spennande nye navna på den norske jazzscena!

JUNO er et ungt band med utspring fra den velrennomerte jazzlinja i Trondheim. De har allerede rukket å etablere seg som et solid live-band innenfor den norske musikkscenen.
Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og eksperimentelt tonespråk med rap og fengslende improvisasjon. Den
uvanlige besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg.

Den uvanlege samansetningen av to vokalistar, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken eit lett gjenkjenneleg preg som har blitt godt motteken. Før debutalbumet kom i butikkhyllene hadde JUNO allerede rukket å spille på stader som Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, samt Bylarm, Trondheim Calling, Kongsberg Jazzfestival, Moldejazz og Oslo Jazzfestivals «Nordic Showcase».
I det JUNO debuterte med singelen «Mike» i januar 2019, var bandet allereie eit av landets mest ettertrakta liveband. Det etterlengta debut albumet «Young Star» ble sluppet i januar 2020 og albumet fekk enormt gode omtaler frå norsk og utenlandsk presse. Albumet er produsert av Kristoffer Lo fra frå bl.a. Highasakite, PELbO og Sunswitch og ble gitt ut av Jazzland Recordings.

Kvintetten består av:
Thea Ellingsen Grant - vokal
Malin Ødegård - vokal
Mona Krogstad - saksofon
Georgia Wartel Collins - kontrabass
Ingvald Vassbø - trommer

Konsertstart : 20.00

ID: 18+
CC: 100,- / 150,- / 250,- per.pers.