Bendik Hofseth og Helge Iberg er to av landets fremste musikere. Denne oktober kveld får du muligheten til å oppleve denne duo-konsert i Volda.

Bendik Hofseth har hatt en uvanlig karriere. Han er artist, sanger, saksofonist, låtskriver, pedagog og produsent. Karrieren begynte allerede sent på søttitallet i den rike kulturminen rundt Club 7 i Oslo. Til tross for sin unge alder spilte han med alt som kunne krype og gå på musikkscenen fra frijazz til popmusikk, R&B til klassisk.
I 1987 ble han invitert til å spille med Steps Ahead som arvtager etter Michael Brecker, og i 1991 ga han utt ”IX” som markerte begynnelsen som soloartist og sanger. Etter det har soloutgivelsene kommet på rekke og rad, i tillegg til at han har spilt på flere hundre innspillinger hvor han deltok på andres plater. I 2020 slippes 4LP-boksen «Forest».

Helge Iberg er en av landets fremste musikere, komponister og skribenter, kjent for sine verk innen jazz og samtidsmusikk. I 2019 fikk han TONOs komponistpris under Spellemannprisen.

Her har Bendik plukket ut et knippe låter som de to skal gjøre i duoformat. Garantert gåsehudvennlig!

Bendik Hofseth – sang og saksofon
Helge Iberg – klaver

Konsertstart : 20.00

ID: 18+
CC: 100,- / 150,- / 250,- per.pers.