PR-gruppen til Rokken jobber med å promotere alt det som skjer på huset. PR-gruppa har 4 undergruppar med unike og spennande arbeidsoppgavar:

Mediecrew som tar foto og video under konsertar og arrangement, lagar recap-videoar, og fangar alle dei magiske øyeblikka på huset. Mediecrewet får jobbe med nokon av landets største artistar, med mulighet for åknytte profesjonelle nettverk dei fleste berre kan drøyme om!

Kommunikatørene er husets stemme og øyrar, som styrar Sosiale Mediar, svarer på meldingar, og finner nye kreative måtar å la studentane føle eit eierskap til Rokken. Om du boblar over av idéar, får du som kommunikatør ein fantastisk lekeplass med profesjonelle rammer i ryggen!

Designerane mekker plakatar, SoMe-innlegg, og alt anna som må designes for at en maskin som Rokken skal gå rundt. Som designer får du finspisset talentet ditt med varierte oppdrag!

Reporterane er husets journalister og passer på at alt spennande på huset blir rettmessig kringkastet. De kan lage sakar om både komande og tidlegare arrangement, og de intvervjuer artistane som besøker Rokken. Dei kan lage både nettsakar, video og podcast.

 

Om du vil topptrene dei kreative musklane dine, i lag med ein herleg og kreativ gjeng med-frivillege, da er PR-gruppa stedet for deg!

 

Bli frivilleg på Rokken


Kva for gruppe søkar du til? (Du kan kun velje kvar gruppe éin gong)